vágott50

Amiért érdemes minket választania!

Tisztelt érdeklődő, leendő partnerünk!

Cégünk, vállalkozások illetve magánszemélyek részére nyújt teljes körű könyvviteli-, adótanácsadói szolgáltatást, illetve hatóság előtti képviseletet. A könyvviteli szolgáltatást valamint az adótanácsadói tevékenységet a Nemzetgazdasági Minisztérium által nyilvántartott, regisztrált engedély alapján végezzük.  Mivel tudjuk, hogy nem egyszerű a naponta változó jogszabályoknak megfelelni, így többek között ebben is segítséget nyújtunk partnereinknek. Tesszük ezt azért, hogy az együttműködés eredményeként a partnereink energiájuk jelentős részét arra fordíthassák, hogy a saját üzletükkel foglalkoznak, és eközben biztosak lehetnek abban, hogy van kire támaszkodniuk és van kihez fordulniuk bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Szolgáltatásinkra mindvégig maximális diszkréció, szakma szeretete, a fejlődés, és a közös érdekeink szem előtt tartása jellemző. Igyekszünk azt nyújtani, amire Önnek szüksége van. Nem multinacionális cég lévén, személyesen látjuk el az Önök képviseletét, ezzel biztosítva azt, hogy a nevünket és az arcunkat adjuk az elvégzett munkához.  Kis szervezet lévén rugalmasak vagyunk, így képesek vagyunk az Ön igényeihez alkalmazkodni ezzel is segítve közös céljaink megvalósulását. Fontos számunkra, hogy a könyvelésből nyerhető információkat felhasználható formában tudják hasznosítani üzleti döntéseik meghozatalakor.

Tevékenységünk során kialakítjuk a partnereink napi működésének leginkább megfelelő számviteli és adózási feladatokat, folyamatokat, javaslatot teszünk adóoptimalizálásra, mely keretében a jogszabályok keretein belül a legoptimálisabb adóterhelés elérése a célunk.
A partnereink adótanácsadási tevékenységünket ingyenesen vehetik igénybe, mely, komoly megtakarítást jelenthet cégük számára.
A napi tevékenység során felmerült adózási kérdésekre illetve cégük működésével kapcsolatos adótervezési feladatokat szintén ellátjuk, hatóságok előtt képviseljük Önöket.
partnereinkkel minden esetben szerződést kötünk és a NAV-nál is bejelentjük, hogy az Önök cége “hozzánk tartozik”, mi fogjuk a saját ügyfélkapunkon keresztül a bevallásokat, beszámolókat beküldeni.
Szakmai felelősségbiztosítással  rendelkezünk, amit eddig nem kellett igénybe vennünk, de biztonságot nyújt a napi tevékenység során.

Garantáljuk, hogy Önök mindig tudni fogják, hogy kihez fordulhatnak bármilyen felmerült kérdés esetén. Sőt, biztatjuk is, hogy kérdezzen, és gondolkodjunk együtt! Cégünk küldetése, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon, a vállalkozások- és magánszemélyek megelégedésére képviselje az Önök érdekeit. Tesszük ezt azért, mert számunkra tényleg fontos ügyfeleink elégedettsége. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 

Mivel tudjuk, hogy kezdő- és már működő vállalkozás számára is rendkívül fontos a költséghatékony működés, ezért különböző akciós lehetőséget biztosítunk partnereink számára. Részletek az AKCIÓK menüpont alatt.

Tisztelettel: Világi László
ügyvezető